In 1993 ben ik afgestudeerd als creatief beeldend therapeute aan de hogeschool in Nijmegen en ben ik als therapeut en begeleidster binnen verschillende instellingen werkzaam geweest met volwassenen met psychische problemen.

In 2005 ben ik afgestudeerd als gestalttherapeut bij MultidiMens in Hoeven.
Vanaf 2007 ben ik als zelfstandige  therapeut werkzaam.

Naast mijn werkzaamheden binnen mijn eigen praktijk ben ik als zelfstandig therapeut werkzaam geweest binnen een grotere praktijk waar ik veel ervaring heb opgedaan in het werken met mensen met verschillende problemen en hulpvragen binnen de gespecialiseerde zorg en behandeling.

Ik werk met kinderen, jongvolwassenen en volwassenen waarbij de twee therapievormen, die elkaar zeer goed aanvullen, samengevoegd zijn tot een werkwijze.

Ook voor mensen die zichzelf verder willen ontplooien, zichzelf beter willen leren kennen en nieuwsgierig zijn naar zichzelf, je eigen handelen, kwaliteiten en overlevingsmechanismen is deze vorm van werken een inspirerende ervaring.

Naast mijn werk als therapeut volg ik regelmatig workshops voor mijn eigen persoonlijke groei en ontwikkeling en vanuit persoonlijke interesse. Ik doe dit op verschillende gebieden zoals binnen mijn opleiding voor contactclown,
de gestalt Art training, Gestalt-lab, Meetings over zelfrealisatie bij Angelo Vasalos en de workshops over voice dialoque. Daarover kun je meer lezen in mijn ervaringen.